Класичний рецепт млинців на молоці і 8 додаткових рецептів

Готуємо без додавання яєць

Хоч в цьому рецепті не використовуються яйця, млинці виходять жовтенькі, ажурні і тоненькі.



Інгредієнти:

  • Борошно – 450 гр.;
  • Сода – 0,5 ч. ложки;
  • Молоко – 900 мл;
  • Масло вершкове – 70 гр.;
  • Цукор – 5 ч. ложок;
  • Сіль;
  • Соняшникова олія – 4 ч. ложки.

Приготування:

  • Взяти миску. Насипати борошно.
  • Засипати соду, цукор.
  • Влити 500 мл молока і підсолити.
  • Розмішати до однорідності.
  • Залити масло. Перемішати. По виду маса повинна нагадувати сметану.
  • 400 мл молока нагріти. Перелити в миску.
  • Масло вершкове розтопити. З’єднати з продуктами.
  • Розмішати.
  • Тонким струменем перелити на сковорідку. Коли верх стане сухим перевернути.
  • Коли зарум’яниться зняти і перекласти в тарілку.
  • Перед тим як заливати наступну порцію, поверхню маслом змащувати не треба, так як у складі тесту його міститься достатньо.
Дивіться також:  Млинці на ряжанці – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху