Класичний рецепт млинців на молоці і 8 додаткових рецептів

На молочній сироватці

Якщо хочете спробувати ніжні тонкі млинці, то приготуйте їх на сироватці.



Інгредієнти:

  • Яйце – 2 шт.;
  • Борошно – 270 гр.;
  • Сироватка молочна – 550 мл;
  • Масло рослинне – 5 ч. ложок;
  • Сода – 1 ч. ложка;
  • Цукор – 100 гр;
  • Сіль – 1 ч. ложка.

Приготування:

  • Вбити яйця в піалу. Розмішати.
  • Насипати цукор. Підсолити.
  • Додати масло. Розмішати.
  • У глибоку ємність залити сироватку. Влити яєчну суміш. Перемішати.
  • Всипати борошно. Взяти міксер, розмішати.
  • Якщо маса густовата, влийте ще сироватку. Якщо рідкувата – насипте борошно.
  • Взяти силіконову кисть і промазати дно сковорідки.
  • Влити тісто. Сковороду нахиляти в різні боки, для рівномірного розподілу по поверхні.
  • Коли низ підрум’яниться, перевернути.
Дивіться також:  Млинці з фаршем – 7 рецептів, як спекти млинці з різними начинками з фаршу
Прокрутка до верху