Класичний рецепт млинців на молоці і 8 додаткових рецептів

Ажурне ласощі з яйцями

Вищим пілотажем майстерності є приготування цих ласощів з гарним візерунком.

Щоб отримати дірочки, необхідно наситити тісто киснем, який під час приготування лопне і утворює порожнечі. Щоб отримати багато дірочок, необхідно додати більшу кількість соди, але не багато, інакше млинці будуть зіпсовані її присмаком. Якщо маса постоїть близько години, то дірочок стане більше, так як в цей час відбудеться бродіння і розпушування тіста.

Приготувати млинці на молоці з красивим візерунком можна за цим рецептом.

Інгредієнти:

  • Молоко – 1000 мл;
  • Сода – 0,5 ч. солі;
  • Яйце – 3 шт.;
  • Цукор – 55 гр.;
  • Соняшникова олія – 4 ч. ложки;
  • Сода – 1 ч. ложка;
  • Борошно – 450 гр.

Приготування:

  • Молоко розігріти.
  • Вбити яйця. Підсолити. Розмішати.
  • Пересипати цукор. Якщо хочете фарширувати, то слід додати меншу кількість піску. Перемішати.
  • Збити. Для цього скористайтесь міксером. Повинна вийти маса з піною.
  • Погасити соду. Для цього насипте в чашку необхідну кількість і залийте оцтом. Якщо хочете гасити в ложці, то потрібно більшу кількість оцту, що може зіпсувати смак ласощів.
  • Засипати просіяне борошно.
  • Знову збити.
  • Влити олію. Розмішати.
  • Через годину розігріти сковорідку. Влити тісто. При першій появі дірок перевернути. Через хвилину перекласти в блюдо.
Дивіться також:  Млинці з сиром – 8 рецептів
Прокрутка до верху