Рецепт приготування пишних дріжджових млинців
Тісто для млинців на молоці з використанням дріжджів готують не часто, але цей рецепт треба обов’язково спробувати. Ласощі виходить повітряним, з дрібними дірочками. Добре підійде на сніданок і прикрасить святковий стіл на масницю.
Інгредієнти:
- Молоко – 320 м.;
- Сіль – 0,5 ч. ложки;
- Рослинне масло – 110 мл;
- Сухі дріжджі – 1 пакетик;
- Цукор – 4 ч. ложки;
- Вода – 210 мл;
- Яйце – 3 шт.;
- Борошно – 330 гр.
Приготування:
- Воду відставити в сторону. Інші продукти змішати. З цим завданням допоможе впоратися блендер.
- Влити воду. Розмішати.
- Взяти рушник, укрити. Щоб дріжджі почали працювати, буде потрібно годину.
- За цей час тісто має підійти.
- Розмішати.
- Залишити на півгодини.
- Тепер перемішувати не треба. Ополоником набрати масу вилити на розігріту сковорідку. У тесті достатню кількість масла, тому поверхня сковорідки змащувати не потрібно. Коли поверхню млинця стала сухою, перевернути, засмажити.