Класичний рецепт млинців на молоці і 8 додаткових рецептів

Рецепт приготування пишних дріжджових млинців

Тісто для млинців на молоці з використанням дріжджів готують не часто, але цей рецепт треба обов’язково спробувати. Ласощі виходить повітряним, з дрібними дірочками. Добре підійде на сніданок і прикрасить святковий стіл на масницю.

Інгредієнти:

  • Молоко – 320 м.;
  • Сіль – 0,5 ч. ложки;
  • Рослинне масло – 110 мл;
  • Сухі дріжджі – 1 пакетик;
  • Цукор – 4 ч. ложки;
  • Вода – 210 мл;
  • Яйце – 3 шт.;
  • Борошно – 330 гр.

Приготування:

  • Воду відставити в сторону. Інші продукти змішати. З цим завданням допоможе впоратися блендер.
  • Влити воду. Розмішати.
  • Взяти рушник, укрити. Щоб дріжджі почали працювати, буде потрібно годину.
  • За цей час тісто має підійти.
  • Розмішати.
  • Залишити на півгодини.
  • Тепер перемішувати не треба. Ополоником набрати масу вилити на розігріту сковорідку. У тесті достатню кількість масла, тому поверхня сковорідки змащувати не потрібно. Коли поверхню млинця стала сухою, перевернути, засмажити.
Дивіться також:  Млинці з сиром – 8 рецептів
Прокрутка до верху