Кокосовий пиріг «Ніжність» – ласощі для справжніх гурманів


Смачний і ароматний кокосовий пиріг «Ніжність» – ласощі, яким зможе порадувати своїх домочадців навіть починаюча господиня. Інгредієнти, які необхідні для приготування випічки, прості. Технологія гранично прозора.

 

Отже, що ж потрібно для створення оригінального ласощі? Звичайно, безпосередньо кокосовий горіх. Потрібно тільки один плід середніх розмірів. Потрібна ще кукурудзяна борошно обсязі ¾ склянки. Для пирога необхідно підготувати ½ склянки рослинної олії, ½ склянки пшеничного борошна. В обсязі пари чайних ложок потрібно розпушувач і близько 1 склянки цукру. Солодощі може бути як більше, так і менше. Тут все залежить від особистих смакових уподобань. Також потрібно зовсім трохи солі, жменя волоських горішків і трохи ванільного цукру.

 

Рецепт кокосового пирога “Ніжність”

 

Коли всі інгредієнти готові, можна приступати до замішування тіста. Для початку потрібно створити кокосове молочко. Для цього розколюється горіх і з нього витягується м’якоть. Біла частина подрібнюється. Можна використовувати терку або блендер. Отриману стружку потрібно залити 250 грамами окропу. Через півгодини складу необхідно віджати. У підсумку в мисці залишиться біле молочко. Воно досить жирне.

 

Наступний крок – просіювання пшеничного борошна, яку потім треба з’єднати з кукурудзяної, ванільним цукром і розпушувачем для тесту.

 

Тепер олія, цукор і кокосове молоко змішуються в одній мисці. В отриманий склад додається кокосова стружка і борошно. Отриману масу необхідно гарненько перемішати. У результаті повинно вийти дуже в’язке тісто. Воно перекладається форму. Її зазвичай потрібно змастити рослинним маслом. Дно рекомендується закрити пергаментним папером. Зверху пиріг посипається подрібненими горішками.

 

Випікається ласощі в духовій шафі, попередньо розігрітій до 180-200 градусів. Час випічки займає близько 35-45 хвилин. Іноді тривалість створення кулінарного «дива» збільшується. Тут все залежить від характерних особливостей духової шафи.

Дивіться також:  Соус песто – 10 рецептів приготування в домашніх умовах

 

Готовий екзотичний кокосовий пиріг можна прикрасити цукровою пудрою, гілочкою м’яти або шматочками незвичайних фруктів або ягід. Половинки полуниці, манго або брусниця впишуться в це блюдо дуже органічно. Це додасть ласощів свою пікантність і чарівність. Прості продукти дозволяти зробити випічку дуже апетитною і привабливою.

Прокрутка до верху