Коктейль Май Тай (Mai Tai) – 5 рецептів приготування в домашніх умовах

Оригінальний коктейль «Май Тай» в ананасі

У Таїланді прийнято подавати коктейль у своєрідному склянці з ананасового плода. М’якоть з екзотичного фрукта видаляється, але надалі невелика її кількість може додаватися в сам коктейль. Спустошена шкірка використовується в якості оригінальної ємності для подачі напою.

Подати таким нетривіальним чином можна оригінальний, трохи змінений «Май Тай».

  • 30 мл білого рому;
  • 30 мл темного рому;
  • 100 мл ананасового соку;
  • 100 мл апельсинового соку;
  • 70 мл кокосового молока;
  • стружка льоду;
  • скибочка ананаса і кілька листочків м’яти для декору.

Приготувати тропічний напій не складно:

  • Заповнюємо склянку льодом.
  • Заливаємо обидва види рому, потім соки і молоко. Барною ложкою перемішуємо коктейль кілька разів, щоб компоненти розчинилися одне в одному.
  • Прикрашаємо, доповнюємо трубочкою і відразу подаємо.

На замітку. На курортах Таїланду можна спробувати коктейль не тільки в ананасі, але і в чаші з кокоса.

Дивіться також:  Компот з чорносливу – 7 кращих рецептів
Прокрутка до верху