Оригінальний коктейль «Май Тай» в ананасі
У Таїланді прийнято подавати коктейль у своєрідному склянці з ананасового плода. М’якоть з екзотичного фрукта видаляється, але надалі невелика її кількість може додаватися в сам коктейль. Спустошена шкірка використовується в якості оригінальної ємності для подачі напою.
Подати таким нетривіальним чином можна оригінальний, трохи змінений «Май Тай».
- 30 мл білого рому;
- 30 мл темного рому;
- 100 мл ананасового соку;
- 100 мл апельсинового соку;
- 70 мл кокосового молока;
- стружка льоду;
- скибочка ананаса і кілька листочків м’яти для декору.
Приготувати тропічний напій не складно:
- Заповнюємо склянку льодом.
- Заливаємо обидва види рому, потім соки і молоко. Барною ложкою перемішуємо коктейль кілька разів, щоб компоненти розчинилися одне в одному.
- Прикрашаємо, доповнюємо трубочкою і відразу подаємо.
На замітку. На курортах Таїланду можна спробувати коктейль не тільки в ананасі, але і в чаші з кокоса.