Коктейль Негроні (Negroni) – 4 рецепта приготування в домашніх умовах

Класичний рецепт коктейлю «Негроні»

Варіація класичного рецепту наступна:

  • 30 мл сухого джину;
  • 30 мл біттера Кампарі;
  • 30 мл червоного вермуту;
  • часточка соковитого апельсина;
  • 100 г крижаних кубиків.

Виготовлення коктейлю просте: в заповнений замороженими кубиками стакан «рокс» наливаються всі компоненти і добре розмішують ложкою. Потім напій прикрашається апельсинової часточкою — її можна злегка надіти на грань склянки або покласти уздовж однієї зі стінок між шматочками льоду.

Як зробити з «Мартіні»

Варіація італійського коктейлю Negroni з мартіні готується наступним чином:

  • 30 мл мартіні «Riserva Speciale Rubino»;
  • 30 мл джину;
  • 30 мл біттера;
  • апельсинова долька;
  • крижана крихта.

Приготування класичне — змішуються всі компоненти за допомогою барної ложки і прикрашаються цитрусової часточкою. Враховуючи, що для приготування в цьому рецепті використовується крижана крихта, а не заморожені кубики, для змішування можна використовувати шейкер. Після коктейльну суміш переливають у склянку або келих.

Дивіться також:  Кава Лювак – що це таке? Як правильно готувати в’єтнамську каву
Прокрутка до верху