Коктейль Негроні з лікером «Aperol»
Альтернатива класичному «Негроні» володіє яскравим апельсиновим смаком завдяки лікеру «Апероль». Його не додають додатково до наявного складу, а використовують для заміни «Кампарі».
Рецепт апельсинового «Негроні» наступний:
- 30 мл лікеру «Апероль»;
- 30 мл джину;
- 30 мл червоного вермуту;
- традиційні складові — лід і цитрусова часточка.
Приготування нічим не відрізняється від всіх різновидів коктейлю — інгредієнти з’єднують в широкому склянці і прикрашають шматочком цитруса.
Примітка. Деякі бармени воліють перемішувати компоненти не в склянці, а за допомогою шейкера. Можна користуватися будь-яким способом, на смак напою це не впливає.