Компот із заморожених ягід – 7 рецептів, як зварити смачний домашній компот

Простий компот із заморожених ягід з цукром

Необхідні компоненти:

  • 1 кг — заморожених фруктів;
  • цукор — 200-250 м;
  • вода питна — 3-3,5 літра.

Приготування:

  • Закип’ятити воду під кришкою нержавіючої посуді. Стежити, щоб вона не википіла.
  • Дістати з заморозки ягоди або фруктове асорті. Дати потрібну кількість і відразу ж кинути в каструлю, де буде варитися компот. Занурюйте фрукти обережно, щоб не обпалити руки окропом або паром.
  • Дочекатися коли вміст каструлі закипить, всипати цукор. Довести ще раз до кипіння, накрити кришкою і зняти з печі.
Дивіться також:  Кава Лювак – що це таке? Як правильно готувати в’єтнамську каву
Прокрутка до верху