Компот із заморожених ягід – 7 рецептів, як зварити смачний домашній компот

З м’ятою і корицею

Ароматичні і смакові добавки в компоти прикрашають їх присмак, роблять їх незвичайними і незрівнянними. Додавши в каструлю гілочки м’яти і паличку кориці, ви приготуєте приголомшливий на смак напій. У вас будуть просити цей рецепт, тому що він крутіший, ніж магазинний сік.

Необхідні компоненти:

  • асорті із заморожених фруктів або ягід — 750 г;
  • цукровий пісок — 180 г;
  • гілочка свіжої м’яти або засушеними;
  • питний 2,5 літра води;
  • паличка кориці або чайна ложка меленого порошку.

Приготування:

  • Не розморожуючи, додати в окріп фрукти. Все перемішати ополоником, накрити кришкою. Стежити, щоб компот не скипів, інакше доведеться відмивати грубку.
  • Всипати норма цукру ще раз перемішати.
  • Під кінець варіння кинути в каструлю м’яту і корицю. Зняти з вогню.
  • Коли компот знятий з печі, потрібно вийняти м’яту і паличку кориці, залишити остигати.
Дивіться також:  Мигдальне молоко — як зробити в домашніх умовах, корисні властивості для організму
Прокрутка до верху