Компот із заморожених ягід – 7 рецептів, як зварити смачний домашній компот

Як зварити з сухофруктами

З сухофруктів виходить дуже оригінальний напій, особливо, якщо в нього покласти чорнослив або прокопчені груші.

Необхідні компоненти:

  • 1 чашка сухих фруктів;
  • 200 г заморожених;
  • 190 г або по смаку цукру;
  • 2 літра питної води.

Приготування:

  • Замочити в холодній воді сухі фрукти, щоб вони добре вимилися.
  • Закип’ятити воду покласти туди сухофрукти проварити. Потім всипати цукор і додати асорті заморожене.
  • Відразу всі ягоди кидати не потрібно, тому що сухофрукти варяться трохи довше, ніж заморожені.
  • За час варіння компоту розкриє свій чудовий смак, а поки охолоне, він добре настоїться.

В компот можна додавати як заморожені, так і свіжі фрукти від цього смак тільки виграє.

Дивіться також:  Смузі: 12 рецептів для блендера в домашніх умовах
Прокрутка до верху