Як зварити з сухофруктами
З сухофруктів виходить дуже оригінальний напій, особливо, якщо в нього покласти чорнослив або прокопчені груші.
Необхідні компоненти:
- 1 чашка сухих фруктів;
- 200 г заморожених;
- 190 г або по смаку цукру;
- 2 літра питної води.
Приготування:
- Замочити в холодній воді сухі фрукти, щоб вони добре вимилися.
- Закип’ятити воду покласти туди сухофрукти проварити. Потім всипати цукор і додати асорті заморожене.
- Відразу всі ягоди кидати не потрібно, тому що сухофрукти варяться трохи довше, ніж заморожені.
- За час варіння компоту розкриє свій чудовий смак, а поки охолоне, він добре настоїться.
В компот можна додавати як заморожені, так і свіжі фрукти від цього смак тільки виграє.