Компот із заморожених ягід в мультиварці
Мультиварка дозволяє економити час господині, в ній утворюються насичені за смаком і дуже ароматні компоти. І все це завдяки тому, що мультиварка зберігає смак продуктів, які закладаються для варіння. Головне не перелити води інакше вона може википіти, що не корисно для мультиварки.
Необхідні компоненти:
- 250 г ягід з заморозки;
- питної води — 1,5 літра;
- 5 ст. л. цукру.
Приготування:
- Помістити в чашу мультиварки ягоди, засипати цукор.
- Влити питну воду. Вливаючи, стежити за об’ємом, якщо мультиварка розрахована на меншу місткість, слід недолити рідина.
- Закрити кришку мультиварки, включити режим «суп або кип’ятіння».
- Готовий компот в мультиварці остудити і перелити в скляну банку.