Компот із заморожених ягід – 7 рецептів, як зварити смачний домашній компот

Компот із заморожених ягід в мультиварці

Мультиварка дозволяє економити час господині, в ній утворюються насичені за смаком і дуже ароматні компоти. І все це завдяки тому, що мультиварка зберігає смак продуктів, які закладаються для варіння. Головне не перелити води інакше вона може википіти, що не корисно для мультиварки.

Необхідні компоненти:

  • 250 г ягід з заморозки;
  • питної води — 1,5 літра;
  • 5 ст. л. цукру.

Приготування:

  • Помістити в чашу мультиварки ягоди, засипати цукор.
  • Влити питну воду. Вливаючи, стежити за об’ємом, якщо мультиварка розрахована на меншу місткість, слід недолити рідина.
  • Закрити кришку мультиварки, включити режим «суп або кип’ятіння».
  • Готовий компот в мультиварці остудити і перелити в скляну банку.
Дивіться також:  Сидр яблучний – 7 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху