Компот із заморожених ягід – 7 рецептів, як зварити смачний домашній компот

Компот із заморожених ягід з цедрою апельсина

Необхідні компоненти:

  • суха або свіжа цедра лимона — 1, 5 ч. л.;
  • фрукти або ягоди з заморозки 900 г;
  • питний 2,5 літра води;
  • цукор за смаком або 220 р.

Приготування:

  • Варити компот звичайним способом, додати в нього цукор і апельсинову цедру.
  • Закип’ятити, дати напою настоятися і остудити.
  • Обов’язково процідити через сито, тому що з-за цедри і розварених ягід пропаде прозорість.
Дивіться також:  Компот з журавлини – 8 рецептів, як зварити смачний і корисний журавлинний компот
Прокрутка до верху