Як зварити із заморожених овочів
Смачний ароматний компот вдасться приготувати навіть із замороженої гарбуза. Головне, щоб перед цим овоч не пролежав на холоді довше 3 – 4 місяців.
Інгредієнти:
- гарбузове шматочки (очищені) – 380 – 400 г;
- цукор – пісок – 230 – 250 м;
- вода – 2 л
Приготування:
- Залити гарбуз водою і варити до розм’якшення.
- Засипати пісок. Ласуни можуть збільшити його кількість за своїм смаком.
- Варити масу – 5 – 6 хвилин. В процесі ретельно розмішувати цукрові крупинки, щоб вони повністю розчинилися.
- Розлити компот разом з овочевими шматочками по банкам.
Далі – закрити кришками і прибрати на зиму або охолодити і перелити в глечик.