Компот з гарбуза – 8 швидких і смачних рецептів

Як зварити із заморожених овочів

Смачний ароматний компот вдасться приготувати навіть із замороженої гарбуза. Головне, щоб перед цим овоч не пролежав на холоді довше 3 – 4 місяців.

Інгредієнти:

  • гарбузове шматочки (очищені) – 380 – 400 г;
  • цукор – пісок – 230 – 250 м;
  • вода – 2 л

Приготування:

  • Залити гарбуз водою і варити до розм’якшення.
  • Засипати пісок. Ласуни можуть збільшити його кількість за своїм смаком.
  • Варити масу – 5 – 6 хвилин. В процесі ретельно розмішувати цукрові крупинки, щоб вони повністю розчинилися.
  • Розлити компот разом з овочевими шматочками по банкам.

Далі – закрити кришками і прибрати на зиму або охолодити і перелити в глечик.

Дивіться також:  Морс з журавлини – 8 рецептів приготування з свіжої та замороженої журавлини
Прокрутка до верху