Компот з гарбуза – 8 швидких і смачних рецептів

З додаванням апельсинів

Інгредієнти:

  • вода – 2 л;
  • шматочки гарбуза – півкіло;
  • солодкий апельсин – 1 шт.;
  • цукор-пісок – 4 десертні ложки;
  • «лимонка» – 2 щіпки;
  • ванільний цукор – половинка чайної ложки.

Приготування:

  • Закип’ятити воду. Всипати в неї кристалики цукру (двох видів).
  • Відразу додати очищені шматочки гарбуза і цитрус прямо з шкіркою. Попередньо його потрібно ретельно почистити твердою щіткою.
  • Додати «лимонку».
  • Варити компот з гарбуза з апельсином 7 – 8 хвилин на середньому вогні. Дати настоятися на плиті до повного охолодження.

Охолодити напій. Розлити по келихах разом з овочевими шматочками.

Дивіться також:  Компот з чорносливу – 7 кращих рецептів
Прокрутка до верху