Компот з гарбуза – 8 швидких і смачних рецептів

Компот з гарбуза з сухофруктами

Інгредієнти:

  • гарбуз – півкіло (вже очищені шматочки);
  • сухофрукти – 130 – 150 м;
  • сушену шипшину – 30 г;
  • цукор – 4 – 6 десертних ложок (за смаком);
  • кориця – 1 паличка.

Приготування:

  • Щоб приготувати компот по такому рецепту, насамперед потрібно порізати гарбуз невеликими кубиками.
  • У каструлю влити 1 л води. Покласти цукор і шипшина.
  • Потомити масу 14 – 16 хвилин.
  • Всипати гарбуз і асорті з заздалегідь промитих сухофруктів. Наприклад, кураги і чорносливу.
  • Додати корицю. Влити ще 1-1,5 л окропу. Варити 20 хвилин.
  • Залишити компот настоюватися під кришкою до повного охолодження.

Видалити корицю. Подати в охолодженому вигляді.

Дивіться також:  Коктейль Май Тай (Mai Tai) – 5 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху