Компот з гарбуза – 8 швидких і смачних рецептів

Напій з лимоном

Інгредієнти:

  • скибочки гарбузової м’якоті – півкіло;
  • лимони – півкіло;
  • цукор-пісок – півкіло;
  • вода – 2 л

Приготування:

  • Залити овочеві шматочки невеликою кількістю води. Варити до розм’якшення.
  • Розкласти м’якоть з простерилизованным ємкостей.
  • Зверху розподілити часточки цитруса прямо з цедрою.
  • Залити 2 л окропу.
  • Додати цукор. Варити сироп до повного розчинення кристалів.
  • Залити киплячу рідину на овоч з цитрусом.
  • Закатати банки, перевернути і укутати.

Через добу прибрати ємності з напоєм для зберігання в прохолоду.

Компот з гарбуза – не тільки смачний і бюджетний напій, але ще й корисний, наповнений пектином і вітамінами. Його можна пити відразу, або ж влаштовувати на зиму. Сподобається такий компот і найменшим членам сім’ї за його яскравий колір і приємний смак.

Дивіться також:  Кава з молоком – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху