Конвертики з лаваша – 7 рецептів приготування

Конвертики з лаваша – страва, схожа на пиріжки з начинкою. Але вони готуються набагато швидше і простіше, адже не треба заводити тісто і пекти в духовці. Закуску можна зробити з різними начинками і подавати до чаю або на обід в якості головної страви.

Прості конвертики з лаваша з сиром

Вам знадобиться:

  • часникові часточки – 4 шт.;
  • два пучка кінзи;
  • два тонких лаваша;
  • майонез – 0,2 кг;
  • сир – 300 р.

Як зробити сирні конвертики:

  • Натираємо шматочки сиру на тертці з великими ланками.
  • Очищені зубчики часнику продавлюємо через прес.
  • Дрібно рубаємо промиту кінзу. З’єднати всі підготовлені продукти, налити майонез і перемішати.
  • Ріжемо кожен лаваш на 4 частини. У кожну з частин кладемо отриману начинку і звертаємо тісто у вигляді конвертика.
  • Розтоплюємо на сковороді шматочок вершкового масла, викладаємо туди вийшли конвертики і смажимо їх з кожного боку до появи хрусткої скоринки.
  • Ось така швидка, легка і дуже смачна закуска у нас вийшла.
Дивіться також:  Фетучіні (фетучине) з грибами – 6 рецептів приготування