Конвертики з лаваша – 7 рецептів приготування

Ситна закуска з куркою

Компоненти рецепту:

  • щіпка солі;
  • дві маленькі цибулини;
  • два лаваша;
  • два шматочки курячого філе;
  • щіпка чорного меленого перцю;
  • цукровий пісок – 8 г;
  • сметана – 150 г;
  • оцет – 5 р.

Алгоритм дій:

  • Рубаємо промите куряче м’ясо невеликими квадратиками і закладаємо в глибоку чашу.
  • Зверху насипаємо сіль, можна додати сушений кріп, мелений перець і сушену петрушку для пряного аромату.
  • Наливаємо трохи олії і залишаємо птицю маринуватися протягом 15 хвилин.
  • Ріжемо очищені цибулини тонкими смужками, зсипаємо в іншу миску насипаємо дрібку солі, цукор, наливаємо воду і оцет. Відставте посуд в сторону на 10 хвилин, потім промийте під краном і висушіть.
  • Обсмажуємо курку в соусі на теплій сковороді до появи рум’яної скоринки.
  • На середину пласта лаваша викладаємо ще теплу курку, цибулю і сметану. При бажанні можна додати мариновані огірки або квашену капусту.
  • Звертаємо тісто у вигляді конверта й обсмажуємо на сухій прогрітій сковороді.
Дивіться також:  Котлети з гречки – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху