Ситна закуска з куркою
Компоненти рецепту:
- щіпка солі;
- дві маленькі цибулини;
- два лаваша;
- два шматочки курячого філе;
- щіпка чорного меленого перцю;
- цукровий пісок – 8 г;
- сметана – 150 г;
- оцет – 5 р.
Алгоритм дій:
- Рубаємо промите куряче м’ясо невеликими квадратиками і закладаємо в глибоку чашу.
- Зверху насипаємо сіль, можна додати сушений кріп, мелений перець і сушену петрушку для пряного аромату.
- Наливаємо трохи олії і залишаємо птицю маринуватися протягом 15 хвилин.
- Ріжемо очищені цибулини тонкими смужками, зсипаємо в іншу миску насипаємо дрібку солі, цукор, наливаємо воду і оцет. Відставте посуд в сторону на 10 хвилин, потім промийте під краном і висушіть.
- Обсмажуємо курку в соусі на теплій сковороді до появи рум’яної скоринки.
- На середину пласта лаваша викладаємо ще теплу курку, цибулю і сметану. При бажанні можна додати мариновані огірки або квашену капусту.
- Звертаємо тісто у вигляді конверта й обсмажуємо на сухій прогрітій сковороді.