Конвертики з лаваша – 7 рецептів приготування

Конвертики з лаваша з яйцем і цибулею

Необхідні продукти:

  • пучок зеленої цибулі;
  • чотири тонких лаваша;
  • яйця – 3 шт.;
  • рисова крупа – 100 р.

Поетапне приготування:

  • У двох каструлях окремо ставимо варитися рис і курячі яйця.
  • Для 100 грамів рису знадобиться 600 мл води. Чекаємо, поки рідина закипить, варимо продукт 20 хвилин при слабкому вогні. Коли рис приготується, прибираємо воду, а сам рис викладаємо в чашку.
  • Остуджуємо сварившиеся яйця, видаляємо шкірку і ріжемо білки з жовтками ріжемо на дрібні шматочки.
  • Кришимо ножем промитий зелений лук.
  • Пересипаємо яйця з цибулею до рису, додаємо сіль за смаком і чорний перець. Всі перешиваємо.
  • Кожен лаваш розрізаємо ножем на 4 частки. Закладаємо в них начинку і формуємо пиріжок конвертиком.
  • Залишилося обсмажити по одній хвилині з кожного боку при слабкому нагріванні.
Дивіться також:  Риба хокі (макруронус) – 5 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху