Конвертики з лаваша з яйцем і цибулею
Необхідні продукти:
- пучок зеленої цибулі;
- чотири тонких лаваша;
- яйця – 3 шт.;
- рисова крупа – 100 р.
Поетапне приготування:
- У двох каструлях окремо ставимо варитися рис і курячі яйця.
- Для 100 грамів рису знадобиться 600 мл води. Чекаємо, поки рідина закипить, варимо продукт 20 хвилин при слабкому вогні. Коли рис приготується, прибираємо воду, а сам рис викладаємо в чашку.
- Остуджуємо сварившиеся яйця, видаляємо шкірку і ріжемо білки з жовтками ріжемо на дрібні шматочки.
- Кришимо ножем промитий зелений лук.
- Пересипаємо яйця з цибулею до рису, додаємо сіль за смаком і чорний перець. Всі перешиваємо.
- Кожен лаваш розрізаємо ножем на 4 частки. Закладаємо в них начинку і формуємо пиріжок конвертиком.
- Залишилося обсмажити по одній хвилині з кожного боку при слабкому нагріванні.