Конвертики з лаваша – 7 рецептів приготування

Готуємо з м’ясним фаршем

Вам знадобиться:

  • прянощі за смаком;
  • м’ясний фарш – 0,4 кг;
  • сіль за смаком;
  • цибуля зелена – 40 г;
  • упаковка лаваша;
  • олія для обсмажування;
  • три яйця.

Інструкція по приготуванню:

  • Дрібно рубаємо стрілки зеленої цибулі і додаємо їх в тарілку з фаршем.
  • Насипаємо сіль і будь-які прянощі за смаком.
  • В окрему чашку виливаємо сирі яйця, насипаємо щіпку солі і збиваємо масу віночком.
  • Додайте до м’ясної начинки трохи чорного перцю і перемішайте.
  • Лаваш нарізати на пластинки розміром 15:15 див.
  • Покладіть в центр начинку і розмажте її по тесту, не торкаючись країв.
  • Поверніть шматок лаваша навпіл два рази.
  • Кожен конвертик занурюємо в чашку зі збитими яйцями і кладемо на прогріту сковороду з налитим маслом.
  • Обсмажуємо з кожного боку до появи красивою золотистої скоринки, яку дають збиті яйця.
  • Подавайте ласощі з томатним соусом або гірчицею.
Дивіться також:  Маринад для курячої грудки – 8 найсмачніших рецептів
Прокрутка до верху