Готуємо з м’ясним фаршем
Вам знадобиться:
- прянощі за смаком;
- м’ясний фарш – 0,4 кг;
- сіль за смаком;
- цибуля зелена – 40 г;
- упаковка лаваша;
- олія для обсмажування;
- три яйця.
Інструкція по приготуванню:
- Дрібно рубаємо стрілки зеленої цибулі і додаємо їх в тарілку з фаршем.
- Насипаємо сіль і будь-які прянощі за смаком.
- В окрему чашку виливаємо сирі яйця, насипаємо щіпку солі і збиваємо масу віночком.
- Додайте до м’ясної начинки трохи чорного перцю і перемішайте.
- Лаваш нарізати на пластинки розміром 15:15 див.
- Покладіть в центр начинку і розмажте її по тесту, не торкаючись країв.
- Поверніть шматок лаваша навпіл два рази.
- Кожен конвертик занурюємо в чашку зі збитими яйцями і кладемо на прогріту сковороду з налитим маслом.
- Обсмажуємо з кожного боку до появи красивою золотистої скоринки, яку дають збиті яйця.
- Подавайте ласощі з томатним соусом або гірчицею.