Корюшка: що за риба, чим корисна, як готувати? 6 смачних рецептів

Як смачно посмажити на сковороді

Багато господинь полюбили корюшка за те, що з такою рибою практично немає жодних проблем в плані чищення й патрання. Луска у неї дрібний, нічого відрізати не треба, так як таку рибу потрібно з’їдати разом з кістками і головою.

Єдине, що потрібно, це видалити нутрощі, щоб смажена риба корюшка не гірчить.

Спосіб приготування:

  • Корюшка промиваємо і відкидаємо на друшляк, щоб з неї стекла вся вода.
  • Далі поміщаємо рибу в щільний пакет, додаємо сіль, перець, трохи паприки, листочки чебрецю і борошно.
  • Пакет зав’язуємо і струшуємо. Такий спосіб дозволить всій паніровці в процесі обжарювання залишитися на рибі.
  • На розігрітому маслі обсмажуємо тушки до золотистої апетитною скоринки.
Дивіться також:  Пиріжки з квашеною капустою — 6 рецептів, як приготувати на сковороді і в духовці
Прокрутка до верху