Як смачно посмажити на сковороді
Багато господинь полюбили корюшка за те, що з такою рибою практично немає жодних проблем в плані чищення й патрання. Луска у неї дрібний, нічого відрізати не треба, так як таку рибу потрібно з’їдати разом з кістками і головою.
Єдине, що потрібно, це видалити нутрощі, щоб смажена риба корюшка не гірчить.
Спосіб приготування:
- Корюшка промиваємо і відкидаємо на друшляк, щоб з неї стекла вся вода.
- Далі поміщаємо рибу в щільний пакет, додаємо сіль, перець, трохи паприки, листочки чебрецю і борошно.
- Пакет зав’язуємо і струшуємо. Такий спосіб дозволить всій паніровці в процесі обжарювання залишитися на рибі.
- На розігрітому маслі обсмажуємо тушки до золотистої апетитною скоринки.