Маринована риба
Корюшка дуже смачна риба. І особливо – смажена. Але якщо трапляється особина побільше, то її можна і замаринувати.
Інгредієнти:
- кіло свіжої корюшки;
- зернятка гірчиці;
- ложка цукру;
- запашний перець, гвоздика;
- лавровий лист;
- сіль, олія;
- кріп.
Як готувати рибу корюшка в маринаді:
- У каструлю наливаємо літр води, висипаємо цукор, сіль і всі спеції, за виключення кропу. Ставимо ємність на вогонь, варимо її вміст 10 хвилин і в самому кінці процесу додаємо подрібнений кріп.
- Розсіл охолодити і змішати з двома ложками олії.
- Випотрошені тушки корюшки складаємо в будь-який посуд, заливаємо їх розсолом і ставимо в холодильник на 12 годин.