Фарширована корюшка
Якщо вам попалися великі тушки корюшки, то не поспішайте їх смажити на звичайній сковороді, а скористайтесь нашим рецептом.
Фарширована корюшка у фритюрі виходить дуже ароматною і смачною.
Інгредієнти:
- велика корюшка – 12 шт.;
- п’ять склянок товчених сухарів;
- три ложки борошна;
- три лимона;
- 70 мл томатної пасти;
- зелень петрушки;
- три яйця;
- гриби.
Спосіб приготування:
- Насамперед необхідно почистити корюшка, зробити акуратний надріз в середині спинки і витягнути спинну кістку.
- Потім тушки посоліть, збризніть лимонним соком і відправте в прохолодне місце.
- У невеликій мисці змішайте томатний соус з рубаною зеленню, ложкою соняшникової олії і нашаткованим печерицями. Також прибираємо цей склад в холодильник на 20 хвилин.
- Після закінчення цього часу приготовленої начинкою фаршируємо рибу і зашиваємо її нитками. Занурюємо тушки спочатку в збиті яйця, потім обвалюємо в паніровці і опускаємо у фритюр на 15 хвилин.
- Готову корюшка викладаємо на серветку, і як тільки з риби піде зайвий жир, виймаємо з неї нитки і викладаємо на красиве блюдо. Прикрашаємо страву гілочками петрушки і часточками лимона.