Котлети із буряків – 7 рецептів, як швидко приготувати смачні котлети бурякові

З додаванням моркви на сковороді

Ще один легкий варіант – з буряка і моркви. Такі котлетки виходять ситніше, ніж зроблені за класичним варіантом, але все одно залишаються малокалорийными.

Необхідні продукти:

  • дві ложки манки;
  • 300 грам буряка і стільки ж моркви;
  • спеції на свій смак;
  • одне яйце;
  • половина склянки сметани.

Процес приготування:

  • Овочі промиваємо і відварюємо до готовності, приблизно протягом 40 хвилин, вони повинні стати м’якими.
  • Подрібнюємо будь-яким способом, можна натерти або ж перебити в блендері. Кладемо спеції по своєму смаку, перемішуємо.
  • Окремо змішуємо сметану з яйцем, збиваємо і цю масу додаємо до овочів.
  • Засипаємо манку, повинен вийти досить густий фарш, так щоб можна було сформувати котлети, тому якщо потрібно, додайте ще трохи крупи.
  • Вылепите невеликі овальні заготовки і тримайте на сковороді по кілька хвилин з кожного боку, поки вони не просмажаться.
Дивіться також:  Солянка з капусти – 8 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху