З додаванням моркви на сковороді
Ще один легкий варіант – з буряка і моркви. Такі котлетки виходять ситніше, ніж зроблені за класичним варіантом, але все одно залишаються малокалорийными.
Необхідні продукти:
- дві ложки манки;
- 300 грам буряка і стільки ж моркви;
- спеції на свій смак;
- одне яйце;
- половина склянки сметани.
Процес приготування:
- Овочі промиваємо і відварюємо до готовності, приблизно протягом 40 хвилин, вони повинні стати м’якими.
- Подрібнюємо будь-яким способом, можна натерти або ж перебити в блендері. Кладемо спеції по своєму смаку, перемішуємо.
- Окремо змішуємо сметану з яйцем, збиваємо і цю масу додаємо до овочів.
- Засипаємо манку, повинен вийти досить густий фарш, так щоб можна було сформувати котлети, тому якщо потрібно, додайте ще трохи крупи.
- Вылепите невеликі овальні заготовки і тримайте на сковороді по кілька хвилин з кожного боку, поки вони не просмажаться.