Котлети із буряків – 7 рецептів, як швидко приготувати смачні котлети бурякові

Ситний варіант з м’ясним фаршем

Необхідні продукти:

  • одне яйце;
  • 300 грам будь-якого м’ясного фаршу;
  • 2-3 буряків середнього розміру;
  • панірувальні сухарі;
  • три ложки манки;
  • приправи за своїм смаком;
  • одна цибулина.

Процес приготування:

  • Приготування котлет починаємо з відварювання буряків. Зазвичай на це йде близько 30-40 хвилин. Овочі повинні стати м’якими.
  • Коли буряк дійде до потрібного стану, остуджуємо її, знімаємо шкірку і натираємо на тертці. Якщо не хочете варити, то можете відразу перетерти її і трохи згасити на сковороді.
  • З’єднуємо цукрову суміш з фаршем, туди ж кладемо вміст яйця, манку, додаємо дрібно порізану цибулю і все це заправляємо спеціями, сіллю, перцем та іншими за своїм смаком.
  • Робимо котлети будь-якої форми, але не великі за розміром, обвалюємо кожну заготовку в панірувальних сухарях і смажимо в олії приблизно за шість хвилин з кожного боку до рум’яності.
Дивіться також:  Рибні котлети з щуки – рецепт дуже смачних котлет
Прокрутка до верху