Ситний варіант з м’ясним фаршем
Необхідні продукти:
- одне яйце;
- 300 грам будь-якого м’ясного фаршу;
- 2-3 буряків середнього розміру;
- панірувальні сухарі;
- три ложки манки;
- приправи за своїм смаком;
- одна цибулина.
Процес приготування:
- Приготування котлет починаємо з відварювання буряків. Зазвичай на це йде близько 30-40 хвилин. Овочі повинні стати м’якими.
- Коли буряк дійде до потрібного стану, остуджуємо її, знімаємо шкірку і натираємо на тертці. Якщо не хочете варити, то можете відразу перетерти її і трохи згасити на сковороді.
- З’єднуємо цукрову суміш з фаршем, туди ж кладемо вміст яйця, манку, додаємо дрібно порізану цибулю і все це заправляємо спеціями, сіллю, перцем та іншими за своїм смаком.
- Робимо котлети будь-якої форми, але не великі за розміром, обвалюємо кожну заготовку в панірувальних сухарях і смажимо в олії приблизно за шість хвилин з кожного боку до рум’яності.