Смачні котлети із буряків з родзинками
Необхідні продукти:
- 30 грам родзинок;
- спеції за смаком;
- одне яйце;
- 0,25 кг буряків;
- одна цибулина;
- половина склянки борошна.
Процес приготування:
- Зазначене кількість родзинок або навіть трохи більше, заливаємо гарячою водою і залишаємо на 30 хвилин. За цей час він стане більш м’яким.
- Буряк промиваємо, кладемо в каструлю і варимо до м’якості. Приблизно протягом 40 хвилин, але готовність можна перевірити за допомогою вилки, проткнувши овоч.
- Даємо їй охолонути, видаляємо шкірку і натираємо овоч на тертці.
- Цибулю подрібнюємо, обсмажуємо в маслі, змішати з буряком.
- Туди ж відправляємо яйце, родзинки, борошно і все добре перемішуємо. Не забуваємо додати трохи спецій.
- Робимо невеликі заготовки будь-якої форми і смажимо по 5-6 хвилин з кожного з боків, щоб колір став більш красивим і рум’яним. Подавати такі котлетки найкраще зі сметаною.