Яловичі котлети покроково
Хоч яловичина і жорстке м’ясо, але можна приготувати дивовижного смаку ніжні котлетки. Як це зробити дізнаєтеся з цього рецепту.
Інгредієнти:
- молоко – 125 мл;
- яловичина – 720 г;
- часник – 2 зубки;
- масло вершкове – 55 г;
- сухарі панірувальні – 120 г;
- цибуля – 1 шт.;
- перець;
- хліб – 3 скибки;
- сіль;
- яйце – 1 шт.
Приготування:
- В молоко закинути батон.
- Шматками нарізати цибулю, потім яловичину.
- Закинути в м’ясорубку.
- Додати часник.
- Перекрутити.
- Влити яйце.
- Присолити.
- Натерти масло вершкове. Відправити у фарш.
- Присипати перцем.
- Перемішати.
- Скачати кульки.
- Помістити в сухарі. Поваляти.
- Помістити в пароварку.
- Проварюють півгодини.