Котлети на пару – 11 рецептів приготування

Яловичі котлети покроково

Хоч яловичина і жорстке м’ясо, але можна приготувати дивовижного смаку ніжні котлетки. Як це зробити дізнаєтеся з цього рецепту.

Інгредієнти:

  • молоко – 125 мл;
  • яловичина – 720 г;
  • часник – 2 зубки;
  • масло вершкове – 55 г;
  • сухарі панірувальні – 120 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • перець;
  • хліб – 3 скибки;
  • сіль;
  • яйце – 1 шт.

Приготування:

  • В молоко закинути батон.
  • Шматками нарізати цибулю, потім яловичину.
  • Закинути в м’ясорубку.
  • Додати часник.
  • Перекрутити.
  • Влити яйце.
  • Присолити.
  • Натерти масло вершкове. Відправити у фарш.
  • Присипати перцем.
  • Перемішати.
  • Скачати кульки.
  • Помістити в сухарі. Поваляти.
  • Помістити в пароварку.
  • Проварюють півгодини.
Дивіться також:  Картопляні зрази — 15 рецептів смачного приготування в домашніх умовах