Котлети на пару – 11 рецептів приготування

Морквяні парові котлетки

Здорове блюдо, яке дуже корисно для діток.

Інгредієнти:

  • цукор – 1 ст. ложка;
  • морква – 6 шт.;
  • сіль;
  • яйце – 1 шт.;
  • молоко – 35 мл;
  • манка – 2 ст. ложки.

Приготування:

  • Перетерти моркву на дрібній тертці.
  • Віджати сік.
  • У макуха влити яйце. Присолити.
  • Засипати цукор.
  • Помістити манку.
  • Влити молоко.
  • Перемішати.
  • Зліпити котлетки.
  • Помістити в пароварку на півгодини.

Як зробити в каструлі?

Навіть якщо у вас немає пароварки, можна приготувати дуже смачну страву на пару без цього пристрою.

Інгредієнти:

  • молоко – 90 мл;
  • філе куряче – 570 г;
  • сухарі панірувальні;
  • хліб (білий) – 110 г;
  • сіль;
  • яйце – 1 шт.

Приготування:

  • Залити батон молоком. Потримати. Віджати.
  • Філе нарізати.
  • Помістити підготовлені продукти в м’ясорубку. Подрібнити.
  • Влити яйця.
  • Присолити.
  • Розмішати.
  • Скачати кулі.
  • Помістити в сухарі. Поваляти.
  • У ємність влити воду. Закип’ятити.
  • Помістити заготовки в друшляк.
  • Поставити його в ємність.
  • Накрити кришкою.
  • Тушкувати півгодини.
Дивіться також:  Свинина в соєвому соусі – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і в мультиварці