Морквяні парові котлетки
Здорове блюдо, яке дуже корисно для діток.
Інгредієнти:
- цукор – 1 ст. ложка;
- морква – 6 шт.;
- сіль;
- яйце – 1 шт.;
- молоко – 35 мл;
- манка – 2 ст. ложки.
Приготування:
- Перетерти моркву на дрібній тертці.
- Віджати сік.
- У макуха влити яйце. Присолити.
- Засипати цукор.
- Помістити манку.
- Влити молоко.
- Перемішати.
- Зліпити котлетки.
- Помістити в пароварку на півгодини.
Як зробити в каструлі?
Навіть якщо у вас немає пароварки, можна приготувати дуже смачну страву на пару без цього пристрою.
Інгредієнти:
- молоко – 90 мл;
- філе куряче – 570 г;
- сухарі панірувальні;
- хліб (білий) – 110 г;
- сіль;
- яйце – 1 шт.
Приготування:
- Залити батон молоком. Потримати. Віджати.
- Філе нарізати.
- Помістити підготовлені продукти в м’ясорубку. Подрібнити.
- Влити яйця.
- Присолити.
- Розмішати.
- Скачати кулі.
- Помістити в сухарі. Поваляти.
- У ємність влити воду. Закип’ятити.
- Помістити заготовки в друшляк.
- Поставити його в ємність.
- Накрити кришкою.
- Тушкувати півгодини.