Як приготувати з курячої грудки?
Соковитість і апетитний часниковий аромат цих котлет нікого не залишать байдужими, а приготувати їх вийде навіть у молодої господині.

Знадобиться:
- 900 г курячої грудинки;
- 100 р слив. масла;
- 2 часникового зубчики;
- 1 яйце;
- по 10 г базиліка, кропу, петрушки;
- панірувальні сухарі;
- сіль і перець;
- 80 мл рослинного масла.
Спосіб приготування.
Грудку ділять на 4 порції поперек волокон. Кожну частину відбивають і трохи солять.
Зелень рубають, часник пропускають через прес і змішують із солодко-вершковим маслом, сіллю і перцем, потім охолоджують в морозильнику протягом 5 хвилин.
У центр кожної частини філе кладуть холодну начинку.
М’ясо загортають і піддають подвійний паніровці, двічі вмочаючи спочатку в яйце, потім в сухарі (якщо грудка погано згортається, прикрити отвір можна іншим шматочком курки).
Отримані заготовки обсмажують в киплячому маслі спочатку на сильному вогні по 2 хвилини з кожного боку, потім на слабкому протягом 15 хвилин.
Порада: щоб котлети по-київськи з курячої грудки вийшли ще пікантніше, перед обсмаженням зовні м’ясо можна обмазати часником.