Котлети по-київськи — 7 рецептів приготування

Зі спеціями в мультиварці

Котлети по-київськи особливо смачними і соковитими виходять в мультиварці.

Склад продуктів:

  • 300 г філе курки;
  • 100 г масла вершкового;
  • 4 дрібних зубчики часнику;
  • 10 г сухих приправ на вибір;
  • 30 г свіжого кропу;
  • 1 яйце;
  • 100 г сухарів для панірування;
  • сіль.

Технологія приготування.

  • Філе ділять на 2 половини, кожну відбивають.
  • Часник і кріп подрібнюють, змішують з 50 г масла, сюди ж додають приправи і сіль.
  • На кожну частину кладуть по половині начинки, потім м’ясо скручують рулетиком.
  • Кожну котлетку занурюють у збите яйце, потім в сухарі по 2 рази.
  • У чашу мультиварки розтоплюють масло, що залишилося і готують на ньому котлети на програмі «Смаження», встановленої на 15 хвилин.
  • Дивіться також:  Фаршировані перці - 10 смачних рецептів приготування