Зі спеціями в мультиварці
Котлети по-київськи особливо смачними і соковитими виходять в мультиварці.

Склад продуктів:
- 300 г філе курки;
- 100 г масла вершкового;
- 4 дрібних зубчики часнику;
- 10 г сухих приправ на вибір;
- 30 г свіжого кропу;
- 1 яйце;
- 100 г сухарів для панірування;
- сіль.
Технологія приготування.
Філе ділять на 2 половини, кожну відбивають.
Часник і кріп подрібнюють, змішують з 50 г масла, сюди ж додають приправи і сіль.
На кожну частину кладуть по половині начинки, потім м’ясо скручують рулетиком.
Кожну котлетку занурюють у збите яйце, потім в сухарі по 2 рази.
У чашу мультиварки розтоплюють масло, що залишилося і готують на ньому котлети на програмі «Смаження», встановленої на 15 хвилин.