Якщо ви хочете правильно харчуватися, то обов’язково додайте в своє меню страви з риби. Тим більше що з цього продукту можна багато чого приготувати, наприклад котлети з горбуші.
Класичні котлети з горбуші
Дуже смачні рибні котлети легко зробити, скориставшись цим простим рецептом. Вони відмінно підходять до будь-якого гарніру.
Необхідні інгредієнти:
- зубчик часнику;
- кілограм філе горбуші;
- спеції за бажанням;
- панірувальні сухарі і рослинне масло;
- одне яйце і цибулина.
Процес приготування:
- Рибне філе потрібно кілька разів пропустити через м’ясорубку або перебити в блендері.
- Після цього додаємо до нього дрібно нарізану цибулю, роздавлений часник, яйце і кладемо будь-які спеції за смаком і трохи панірувальних сухарів.
- Злегка змочуємо руки, формуємо невелику котлетку, з усіх боків добре обвалюємо її в сухарях, смажимо на сковороді приблизно по 3 хвилини, потім вливаємо зовсім трохи води і тушкуємо до готовності протягом 10 хвилин під кришкою.