Ситні котлети з гречки – корисне основне блюдо, яке завжди виходить бюджетним. Щоб воно було ще й смачним, потрібно не жаліти спецій. Урізноманітнити гречані котлети можна овочевими, грибними та іншими добавками.
Вегетаріанські котлети з гречки
Склад продуктів: повний стакан фільтрованої води, половина склянки гречки, велика біла цибулина, олію, сіль, трохи борошна.
- Крупа прожарюється на сухій сковорідці. Далі вона солиться і вариться до повного всмоктування рідини в гречку.
- Вийшла каша забирається в холодильник до повного охолодження.
- Цибуля мельчится кубиком і смажиться до рум’яного кольору.
- Піджарка разом з жиром змішується з гречкою та борошном. Останній буде потрібно стільки, щоб маса тримала форму.
- З фаршу формуються коржі, обсмажуються на сковороді.
Подаються вегетаріанські котлети з будь-яким соусом, посипавши зеленню.