Котлети з гречки – 8 рецептів приготування

З грибами

Склад продуктів: 40-50 г сухарній крихти, 730 г грибів, 2 ст. фільтрованої води, повний стакан гречки, пучок петрушки, 2 ріпчасті цибулини, олію.

  • Гречка промивається, заливається водою і варять до повної готовності. Солиться.
  • Подрібнені гриби смажаться з кубиками цибулі, після чого подрібнюються блендером.
  • Маси з першого і другого кроку з’єднуються, приправляється шаткованою зеленню.
  • Формуються биточки, які обвалюються в сухарній крихті і смажать з двох сторін.

Готові котлети з гречки з грибами можна залити невеликою кількістю води з кетчупом і згасити під кришкою ще пару хвилин.

Дивіться також:  Рафаелло з крабових паличок – 6 рецептів
Прокрутка до верху