Котлети з гречки – 8 рецептів приготування

Варіант з гречаної каші

Склад продуктів: 70 г крупи, 2 часникові часточки, половина білої цибулини, сіль, велике яйце, 1 ст. ложка гречаного борошна, 40 г черешкової селери і сухарної крихти, половина пучка свіжої зелені, рафінована олія.

  • Гречка вариться в підсоленій воді. Далі ємність з продуктів загортається в плед і залишається приблизно на півгодини.
  • Лук ріжеться з зеленню і селерою.
  • Для фаршу готова каша перекручується з масою з другого кроку.
  • В отриману суміш додається яйце і інші заявлені в рецепті продукти, крім сухарної крихти. Часник попередньо пропускається через прес.
  • Маса вимішується, з неї ліпляться котлети, які панируются у сухарях і смажать з двох сторін.

Подаються котлетки зі свіжими овочами і сметаною.

Дивіться також:  Ковбаса з конини: як називається у різних народів, 4 рецепта приготування ковбаси в домашніх умовах
Прокрутка до верху