Міні-котлети – гречаники
Склад продуктів: 420 г вареної гречки, 280 г грибної ікри, трохи пшеничних висівок, велика морква, сіль, олію.
- Відварена крупа разом з дрібно порізаної морквою і грибною ікрою пропускається через м’ясорубку або подрібнюється спеціальною насадкою блендера. Можна просто взяти подрібнені спочатку відварені, а потім обсмажені гриби
- Маса для гречаників солиться і добре вимішується. Далі з неї формуються невеликі круглі заготовки. У процесі ліплення для зручності варто змащувати руки теплою водою.
- Биточки обвалюються в подрібнених висівках і готуються за пару хвилин з кожного боку в киплячому маслі.
Блюдо виходить дуже ніжним м’яким всередині і апетитно хрустким зовні.