Котлети з гречки – 8 рецептів приготування

Міні-котлети – гречаники

Склад продуктів: 420 г вареної гречки, 280 г грибної ікри, трохи пшеничних висівок, велика морква, сіль, олію.

  • Відварена крупа разом з дрібно порізаної морквою і грибною ікрою пропускається через м’ясорубку або подрібнюється спеціальною насадкою блендера. Можна просто взяти подрібнені спочатку відварені, а потім обсмажені гриби
  • Маса для гречаників солиться і добре вимішується. Далі з неї формуються невеликі круглі заготовки. У процесі ліплення для зручності варто змащувати руки теплою водою.
  • Биточки обвалюються в подрібнених висівках і готуються за пару хвилин з кожного боку в киплячому маслі.

Блюдо виходить дуже ніжним м’яким всередині і апетитно хрустким зовні.

Дивіться також:  Сирний соус для макаронів – 8 простих і швидких рецептів апетитного соусу
Прокрутка до верху