Котлети з гречки – 8 рецептів приготування

В сметанному соусі в мультиварці

Склад продуктів: 1 мультиварочный склянку гречки, трохи борошна, склянка сметани середньої жирності, 2 цибулини, 370 г індички, 1 ст. ложка кетчупу, 2 великих яйця, свіжий часник за смаком, сіль.

  • Крупа заливається мультиварочным склянкою фільтрованої підсоленої води, після чого під закритою кришкою готується 15-17 хвилин у програмі «Мультиповар». Уся рідина з ємності повинна випаруватися.
  • Птах змішується з готової гречкою, часником і цибулею (1 шт.), після чого прокручується в м’ясорубці.
  • У фарш відправляються яйця.
  • З маси формуються котлетки, обвалюються в борошні і смажать у відповідній програмі на олії до рум’яності.
  • На жирі, що залишився обсмажується подрібнена друга цибулина. До неї вливається сметана, кетчуп, додається сіль.
  • У соус кладуть обсмажені котлети.
  • Страва готується ще півгодини в програмі «Гасіння».

Подаються котлети разом із отриманим сметанним соусом.

Дивіться також:  Тісто на курник – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху