В сметанному соусі в мультиварці
Склад продуктів: 1 мультиварочный склянку гречки, трохи борошна, склянка сметани середньої жирності, 2 цибулини, 370 г індички, 1 ст. ложка кетчупу, 2 великих яйця, свіжий часник за смаком, сіль.
- Крупа заливається мультиварочным склянкою фільтрованої підсоленої води, після чого під закритою кришкою готується 15-17 хвилин у програмі «Мультиповар». Уся рідина з ємності повинна випаруватися.
- Птах змішується з готової гречкою, часником і цибулею (1 шт.), після чого прокручується в м’ясорубці.
- У фарш відправляються яйця.
- З маси формуються котлетки, обвалюються в борошні і смажать у відповідній програмі на олії до рум’яності.
- На жирі, що залишився обсмажується подрібнена друга цибулина. До неї вливається сметана, кетчуп, додається сіль.
- У соус кладуть обсмажені котлети.
- Страва готується ще півгодини в програмі «Гасіння».
Подаються котлети разом із отриманим сметанним соусом.