Котлети з капусти – найсмачніші рецепти

Апетитні ситні котлетки можна готувати не тільки з м’ясного, але і з овочевого фаршу. Особливо вдалими виходять котлети з капусти. Найсмачніший рецепт їх можна вибрати з представлених нижче варіантів.

Класичний рецепт котлет капустяних

Готову страву виходить хрустким, ніжним і відмінно поєднується з будь-якими м’ясними підливою. Для нього буде потрібно: 450 г білокачанної капусти, 4 ст. л. манки і панірувальних сухарів, 1 цибулину, 2 ст. л. густого майонезу, сіль, масло, гострі спеції.

  • Капуста натирається на самому великому полотні тертці, змішують з сіллю і вибраними приправами.
  • Цибулина дрібно шинкуется ножем і висипається до інших продуктів.
  • Залишилося додати в масу майонез і манну крупу. Інгредієнти активно перемішуються ложкою, після чого фарш залишається на 25 хвилин до розбухання манки.
  • З отриманої маси формуються невеликі котлетки, кожна з яких зі всіх сторін обвалюється в сухарях.
  • При бажанні готове частування після обсмажування можна ще і тушкувати в томатному соку.

    Дивіться також:  Мармурова яловичина – 10 рецептів приготування