Найсмачніший рецепт з манкою
Манка є дуже частою складовою овочевих котлет, так як дозволяє зробити фарш більш густим і щільним.
Для такого рецепта крупи потрібно відразу 5 ст. л. А також: 650 г свіжої капусти, 2 цибулини, пара часникових зубків, 2 яйця, 40 г вершкового масла, пучок свіжої зелені, сіль, олія. Як приготувати капустяні котлети з манкою, розказано далі.

Вся капуста перетворюється на тонку соломку. Для цього можна використовувати і гострий ніж, і кухонний комбайн.
Подрібнений овоч вариться в киплячій воді 8 хвилин до м’якості. Час може змінюватись з урахуванням сорти капусти. Головне-не переварити овоч.
Цибулю дрібно ріжеться і пассеруется на вершковому маслі. Він повинен стати золотистим, але не підгоріти.
Варена капуста промивається холодною водою, віджимається, змішується з піджаркою, подрібненим часником, рубаною зеленню.
Залишилося додати манку, яйця, посолити фарш і можна формувати з нього мініатюрні котлети.
Манну крупу можна замінити також вівсяними пластівцями.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9