Котлети з капусти – найсмачніші рецепти

Найсмачніший рецепт з манкою

Манка є дуже частою складовою овочевих котлет, так як дозволяє зробити фарш більш густим і щільним.

Для такого рецепта крупи потрібно відразу 5 ст. л. А також: 650 г свіжої капусти, 2 цибулини, пара часникових зубків, 2 яйця, 40 г вершкового масла, пучок свіжої зелені, сіль, олія. Як приготувати капустяні котлети з манкою, розказано далі.

  • Вся капуста перетворюється на тонку соломку. Для цього можна використовувати і гострий ніж, і кухонний комбайн.
  • Подрібнений овоч вариться в киплячій воді 8 хвилин до м’якості. Час може змінюватись з урахуванням сорти капусти. Головне-не переварити овоч.
  • Цибулю дрібно ріжеться і пассеруется на вершковому маслі. Він повинен стати золотистим, але не підгоріти.
  • Варена капуста промивається холодною водою, віджимається, змішується з піджаркою, подрібненим часником, рубаною зеленню.
  • Залишилося додати манку, яйця, посолити фарш і можна формувати з нього мініатюрні котлети.
  • Манну крупу можна замінити також вівсяними пластівцями.

    Дивіться також:  Жульєн з грибами і куркою – 8 рецептів приготування
    Прокрутка до верху