Котлети з капусти – найсмачніші рецепти

З фаршем та сиром

Такі котлетки подобаються і дорослим і дітям. Вони є відмінною альтернативою звичному м’ясної страви і чудово поєднуються з будь-якими гарнірами. Для таких котлет потрібно взяти: 350 г капусти, моркву, 150 г фаршу з будь-якого м’яса, 120 г твердого сиру, 1 яйце, 70 мл жирного кефіру, 180 г борошна, сіль, перець, олія.

  • Капуста натирається на дрібній тертці, а сир і морква – на середній.
  • Підготовлені овочі і молочний продукт змішуються з фаршем.
  • У миску з продуктами вливається кефір, додається сіль, перець.
  • Залишилося додати до овочевої маси борошно і яйце, а потім ретельно вимішати її.
  • Сформовані котлетки обвалюються в борошні і обсмажуються на олії.
  • Готові капусники також можна згасити пару хвилин в сметані.

    Дивіться також:  Картопля з салом в духовці – 9 рецептів приготування
    Прокрутка до верху