Пісні котлети
Склад продуктів: 4-5 картопляних бульб, сіль, цибулина, сухарна крихта.

Картопля чиститься і вариться до готовності. Щоб прискорити процес, варто заздалегідь нарізати її шматочками.
Вода з каструлі повністю зливається, а вміст добре розминається виделкою і солиться.
Сюди ж викладаються кубики цибулі, пасеровані на пісному маслі.
Картопля ще раз добре розминається.
З маси формуються котлети, обвалюються в крихті з сухарів і смажать з обох боків до рум’яного кольору.
Варіант начинки з ковбасою
Склад продуктів: половина склянки борошна, велике яйце, 330 г готового пюре з картоплі, часник за смаком, 70 г ковбаси, свиняче сало для смаження, шматочок вершкового масла, сіль, спеції.

Ковбаса (підходить будь-яка) ріжеться невеликими кубиками і злегка обсмажується разом з подрібненим часником.
Картопля розігрівається, в неї додається масло, яйце і половину заготовленої кількості борошна. Овочеве пюре ще раз розминається з усіма інгредієнтами.
У цю масу відправляється ковбаса з часником, а також сіль і спеції за смаком.
На розтопленому свинячому жирі готуються котлетки. Після обжарювання вони викладаються на паперові серветки.
При бажанні ковбасу можна не додавати в «фарш», а використовувати в якості начинки для коржів.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10