Котлети з крабових паличок з сиром – 7 рецептів приготування

Котлети з крабових паличок в духовці

Необхідні продукти:

  • ложка майонезу;
  • 350 грам крабових паличок;
  • часник – дві часточки;
  • спеції і свіжа зелень за смаком;
  • два яйця;
  • три ложки манки;
  • одна цибулина;
  • 100 грам сиру.

Процес приготування:

  • Палички розморожуємо, цибулю нарізаємо довільно, а потім ці інгредієнти пропускаємо через м’ясорубку або блендер до утворення фаршу.
  • Вбиваємо в масу яйця, додаємо тертий сир і будь-які приправи на свій смак. Туди також відправляємо дрібно нарізану зелень, роздавлений часник і манку.
  • Усе ретельно вимішуємо і залишаємо приблизно на 15 хвилин, щоб крупа набухла.
  • Ліпимо котлети невеликого розміру, кладемо їх у форму або на деко і запікаємо близько 30 хвилин при 180 градусах.

Котлети з крабових паличок з сиром виходять дійсно з неповторним рибним смаком, дуже ароматні та ніжні. Їх люблять навіть діти, а вже вони-то знають толк у смачній їжі!

Дивіться також:  Хачапурі на сковороді – 7 швидких рецептів приготування