Котлети з крабових паличок в духовці
Необхідні продукти:
- ложка майонезу;
- 350 грам крабових паличок;
- часник – дві часточки;
- спеції і свіжа зелень за смаком;
- два яйця;
- три ложки манки;
- одна цибулина;
- 100 грам сиру.
Процес приготування:
- Палички розморожуємо, цибулю нарізаємо довільно, а потім ці інгредієнти пропускаємо через м’ясорубку або блендер до утворення фаршу.
- Вбиваємо в масу яйця, додаємо тертий сир і будь-які приправи на свій смак. Туди також відправляємо дрібно нарізану зелень, роздавлений часник і манку.
- Усе ретельно вимішуємо і залишаємо приблизно на 15 хвилин, щоб крупа набухла.
- Ліпимо котлети невеликого розміру, кладемо їх у форму або на деко і запікаємо близько 30 хвилин при 180 градусах.
Котлети з крабових паличок з сиром виходять дійсно з неповторним рибним смаком, дуже ароматні та ніжні. Їх люблять навіть діти, а вже вони-то знають толк у смачній їжі!