Котлети з курячого філе виходять ароматними і рум’яними. Завдяки великій різноманітності варіантів приготування, можна готувати нове блюдо на кожен день. Тому котлети не набриднуть. В даній підбірці зібрані перевірені і найбільш цікаві методи приготування.
Рубані котлети з курячого філе
Найчастіше філе подрібнюють за допомогою м’ясорубки. Але зараз набирають популярність рубані котлети з курячої грудки, які спочатку маринують, а потім смажать, як оладки. Страва виходить соковитим, ніжним. Від задоволення можна проковтнути мова.
Інгредієнти:
- майонез – 3 ст. ложки;
- філе – 420 г;
- масло;
- часник – 3 зубки;
- цибуля – 2 цибулини;
- перець;
- яйце – 2 шт.;
- сіль;
- борошно – 2 ст. ложки.