По-французьки
Дієтичне блюдо, яке має королівський смак.

Якщо хочете зменшити жирність страви, то закладайте в сковорідку із сильно розігрітим маслом. При погано підігрітому жирі котлета вбере його в більшій кількості.
Інгредієнти:
- філе – 930 г курячого;
- перець чорний – 2 г;
- яйце – 5 шт.;
- олія соняшникова;
- сіль – 3 г;
- сметана – 1 ст. ложка;
- цибуля – 25 г зеленого;
- борошно – 2 ст. ложки.
Приготування:
Порізати філе. Повинні вийти дрібні кубики, товщина яких не перевищує п’ять міліметрів.
Присипати сіллю.
Посипати перцем.
Влити яйце.
Залити сметаною.
Перемішати.
Нашаткувати цибулину.
Закинути до м’яса.
Присипати борошном. Розмішати.
Сковорідку розігріти.
Залити масло.
Розігріти. Воно повинно бути дуже гарячим.
Взяти столову ложку.
Зачерпнути курячу масу.
Помістити на сковорідку.
Засмажити. Котлети по-французьки готові, коли з двох сторін утворилася красива золотиста скоринка.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9