Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування

По-французьки

Дієтичне блюдо, яке має королівський смак.

Якщо хочете зменшити жирність страви, то закладайте в сковорідку із сильно розігрітим маслом. При погано підігрітому жирі котлета вбере його в більшій кількості.

Інгредієнти:

  • філе – 930 г курячого;
  • перець чорний – 2 г;
  • яйце – 5 шт.;
  • олія соняшникова;
  • сіль – 3 г;
  • сметана – 1 ст. ложка;
  • цибуля – 25 г зеленого;
  • борошно – 2 ст. ложки.

Приготування:

  • Порізати філе. Повинні вийти дрібні кубики, товщина яких не перевищує п’ять міліметрів.
  • Присипати сіллю.
  • Посипати перцем.
  • Влити яйце.
  • Залити сметаною.
  • Перемішати.
  • Нашаткувати цибулину.
  • Закинути до м’яса.
  • Присипати борошном. Розмішати.
  • Сковорідку розігріти.
  • Залити масло.
  • Розігріти. Воно повинно бути дуже гарячим.
  • Взяти столову ложку.
  • Зачерпнути курячу масу.
  • Помістити на сковорідку.
  • Засмажити. Котлети по-французьки готові, коли з двох сторін утворилася красива золотиста скоринка.
  • Дивіться також:  Шаньги з картоплею — 4 рецепта як у бабусі
    Прокрутка до верху