З додаванням майонезу
Присутність майонезу в котлетах допомагає зробити страву соковитіше, ніжніше, покращує смакові якості.

Інгредієнти:
- сіль;
- перець запашний мелений – 1 ч. ложка;
- філе – 1000 г курячого;
- крупа манна – 125 г;
- яйце – 1 шт.;
- майонез – 1 ст. ложка;
- часник – 3 зубки;
- олія рослинна.
Приготування:
Нарізати м’ясо.
Зубки очистити.
Закинути в м’ясорубку.
Прокрутити.
Влити яйце з майонезом.
Присипати перцем.
Засипати манну крупу.
Розмішати, присолити.
Накрити кришкою. Настояти півгодини.
Змочити руки водою.
Набрати масу.
Скачати кулі.
Розжарити сковорідку.
Залити олією.
Помістити кульки.
Смажити з усіх боків.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9