Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування

З додаванням майонезу

Присутність майонезу в котлетах допомагає зробити страву соковитіше, ніжніше, покращує смакові якості.

Інгредієнти:

  • сіль;
  • перець запашний мелений – 1 ч. ложка;
  • філе – 1000 г курячого;
  • крупа манна – 125 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • майонез – 1 ст. ложка;
  • часник – 3 зубки;
  • олія рослинна.

Приготування:

  • Нарізати м’ясо.
  • Зубки очистити.
  • Закинути в м’ясорубку.
  • Прокрутити.
  • Влити яйце з майонезом.
  • Присипати перцем.
  • Засипати манну крупу.
  • Розмішати, присолити.
  • Накрити кришкою. Настояти півгодини.
  • Змочити руки водою.
  • Набрати масу.
  • Скачати кулі.
  • Розжарити сковорідку.
  • Залити олією.
  • Помістити кульки.
  • Смажити з усіх боків.
  • Дивіться також:  Котлети з індички в духовці – 8 рецептів приготування
    Прокрутка до верху