Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування

З петрушкою і базиліком

Ці котлетки виходять соковитими і дуже ніжними. А смак і аромат посіченою свіжої зелені допоможе зробити смак незабутнім.

Інгредієнти:

  • перець;
  • філе – 470 г курячого;
  • часник – 3 зубчики;
  • масло вершкове – 120 г;
  • молоко – 250 мл;
  • батон – 3 скибочки (без кірок);
  • базилік – 25 г;
  • сіль;
  • петрушка – 25 г;
  • цибуля – 120 р.

Приготування:

  • М’ясо нарізати.
  • Очистити цибулинки і зубки часнику.
  • Закинути в м’ясорубку.
  • Перемолоти.
  • Батон помістити в молоко.
  • Витримати три хвилини.
  • Віджати.
  • Покласти у фарш.
  • Базилік нашаткувати.
  • Порубати дрібно петрушку.
  • Додати у фарш.
  • Присолити.
  • Присипати перцем.
  • Перемішати.
  • Масло порубати.
  • Змочити у воді руки.
  • Зачерпнути частина фаршу.
  • Помістити шматочок масла.
  • Сформувати овал, в центрі якого розташоване масло.
  • У сковорідку влити олію.
  • Прогріти.
  • Розмістити заготовки.
  • Прожарити.
  • Перевернути. Витримати під кришкою до готовності.
  • Дивіться також:  Як зробити чіпси в домашніх умовах – 9 рецептів
    Прокрутка до верху