З петрушкою і базиліком
Ці котлетки виходять соковитими і дуже ніжними. А смак і аромат посіченою свіжої зелені допоможе зробити смак незабутнім.

Інгредієнти:
- перець;
- філе – 470 г курячого;
- часник – 3 зубчики;
- масло вершкове – 120 г;
- молоко – 250 мл;
- батон – 3 скибочки (без кірок);
- базилік – 25 г;
- сіль;
- петрушка – 25 г;
- цибуля – 120 р.
Приготування:
М’ясо нарізати.
Очистити цибулинки і зубки часнику.
Закинути в м’ясорубку.
Перемолоти.
Батон помістити в молоко.
Витримати три хвилини.
Віджати.
Покласти у фарш.
Базилік нашаткувати.
Порубати дрібно петрушку.
Додати у фарш.
Присолити.
Присипати перцем.
Перемішати.
Масло порубати.
Змочити у воді руки.
Зачерпнути частина фаршу.
Помістити шматочок масла.
Сформувати овал, в центрі якого розташоване масло.
У сковорідку влити олію.
Прогріти.
Розмістити заготовки.
Прожарити.
Перевернути. Витримати під кришкою до готовності.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9