Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування

Для любителів оригінальних рецептів — з сухофруктами

Порівняно з усіма видами м’яса курячі котлетки виходять ніжними і легкими. Але звичною стравою давно нікого не здивувати. Якщо хочете справити враження і показати себе великим кулінаром, то приготуйте з додаванням чорносливу. Він додасть неповторний смак і буде приємним сюрпризом для гостей.



Інгредієнти:

  • олія соняшникова;
  • сир – 110 г твердого;
  • вершки – 220 мл;
  • вино – 110 мл;
  • чорнослив – 130 г;
  • сіль;
  • сухарі мелені – 200 г;
  • перець;
  • філе куряче – 730 г;
  • цибуля – 1 луковичка.

Приготування:

  • Закинути в м’ясорубку філе і цибулинку.
  • Перемолоти.
  • Натерти сир.
  • Закинути в фарш.
  • Влити яйце.
  • Присипати перцем і сіллю.
  • Розмішати.
  • Змочити руки.
  • Набрати фарш.
  • У центр покласти чорнослив.
  • Сформувати котлетки.
  • Вмочити в сухарі.
  • Помістити в гарячу сковорідку з олією.
  • Прожарити.
  • Влити в сковороду вершки з вином.
  • Підсолити.
  • Накрити кришкою.
  • Протушкувати.
  • Дивіться також:  Начинка для мантів – 11 рецептів, як зробити соковиту і смачну начинку
    Прокрутка до верху