Пишні печінкові котлети
Щоб частування вийшло пишним, в нього додається манка. Крупа вбирає вологу, набухає і робить котлети більш легкими повітряними. Для приготування страви береться: 340 г курячої печінки, головка цибулі, сіль, 3 великі ложки манки, яйце, ароматні трави.
- Очищений овоч перекручується з заздалегідь промитої і обсушенной паперовим рушником печінкою.
- У масу додаються всі інші інгредієнти.
- Після перемішування потрібно залишити фарш «відпочивати» на півгодинки. Це дозволить манці досить набрякнути.
- Смажаться котлети на розпеченому маслі до рум’яного кольору.
Якщо в результаті частування вийшло трохи сируватим, потрібно покласти його в сковороду, налити трохи води і тушкувати 5-7 хвилин під закритою кришкою.