Котлети з начинкою — 8 рецептів приготування

Капустяні котлети з сирною начинкою

Необхідні продукти:

  • ложка сметани;
  • спеції на свій смак;
  • півкілограма капусти;
  • дві ложки борошна;
  • одне яйце;
  • 50 грам сиру.

Процес приготування:

  • Капусту промиваємо і прибираємо брудні листя. Шаткуємо чистий качан і обсмажуємо на олії до м’якості. Потім змішуємо овочеву стружку зі сметаною і тримаємо на плиті, поки вона не стане рум’яною.
  • Подрібнюємо сир на тертці, з’єднайте з капустою, борошном і перемішуємо.
  • Вологими руками формуємо котлети, обвалюємо їх у борошні і смажимо на олії з обох боків до рум’яності.
Дивіться також:  Щука – 10 рецептів приготування смачних страв із риби