Котлети з яловичої печінки – 8 рецептів приготування

З додаванням манки в духовці

Інгредієнти: півкіло печінки, 4 ст. ложки манної крупи, 2 білі цибулини, 2 курячих яйця, 40-50 г жирної сметани, сіль, пахучі трави.



  • М’ясо промивається, позбавляється від плівок і всього зайвого, після чого подрібнюється блендером до однорідності. В отриману масу додається сметана, злегка збиті виделкою яйця, манка і залишилися інгредієнти. Приправи можна вибирати будь-які.
  • Суміш повинна настоятися 12-15 хвилин до розбухання манки. Тільки після цього ложкою з неї формуються котлетки, які обсмажуються на олії до апетитної скоринки.
  • Готову страву викласти на змащене жиром деко і запікається ще 10-12 хвилин при температурі 180-190 градусів.
  • Перед відправкою котлеток в духовку можна щедро присипати їх тертим твердим сиром.

    Дивіться також:  Свинина в горщику з картоплею в духовці – 7 рецептів приготування
    Прокрутка до верху