З додаванням манки в духовці
Інгредієнти: півкіло печінки, 4 ст. ложки манної крупи, 2 білі цибулини, 2 курячих яйця, 40-50 г жирної сметани, сіль, пахучі трави.



М’ясо промивається, позбавляється від плівок і всього зайвого, після чого подрібнюється блендером до однорідності. В отриману масу додається сметана, злегка збиті виделкою яйця, манка і залишилися інгредієнти. Приправи можна вибирати будь-які.
Суміш повинна настоятися 12-15 хвилин до розбухання манки. Тільки після цього ложкою з неї формуються котлетки, які обсмажуються на олії до апетитної скоринки.
Готову страву викласти на змащене жиром деко і запікається ще 10-12 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Перед відправкою котлеток в духовку можна щедро присипати їх тертим твердим сиром.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8